Prius

En ny Hybrid-leder. Nok en gang

fra 302 400,-*

4. generasjons hybrid

På samme måte som den opprinnelige Prius satte en ny ramme i 1997, etablerer den nye modellen en tilsvarende posisjon i dag med fremtidsrettet design, effektivitet og innovasjon. Den nye Prius-modellen er forbedret på alle områder: En kjøreopplevelse som har et helt nytt nivå, enestående drivstoff-effektivitet og et gjennomført design ut- og innvendig. En teknologisk triumf som gjør også nye Prius til et ikon.

5 stjerner til Prius i Euro NCAP

Med Toyota Safety Sense sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern, filskiftvarsling, automatisk fjernlyskontroll og skiltgjenkjennelse - har den nyeste generasjonen av Toyota Prius fått fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest.

Toyota Prius scoret jevnt høyt med 92% for beskyttelse av voksne, 82% for beskyttelse av barn, 77% for fotgjengere og 85% for sikkerhetssystemer.

Hybridlederen:

Den nye Prius gir deg en kjøreopplevelse på et høyere nivå takket være det nye hybridsystemet. Batteriet generer mer energi slik at du kan gjøre enda mer i helelektrisk modus. De vil også glede deg over det sømløse samspillet mellom den elektriske motoren og bensinmotoren som sørger for kraftfull, dynamisk akselerasjon hver gang du har behov for deg.

Intelligent design:

Den nye Prius kombinerer progressivt design med drivstoffeffektivitet, teknologi og kvalitet. Den har en ny profil som ligger tett ned mot bakken, smale LED-lykter, lavt panser og taklinje og lyktegrupper bak som gir den et karakteristisk utseende. Det høyteknologiske interiøret er preget av materielaer som er mye å berøre, dekorelementer i metallic-finish og unike Priusdetaljer.

Ta pulsen med Prius

Flere hundre mennesker meldte sin interesse da vi inviterte til testkjøring av nye Prius på Vålerbanen. Fem heldige ble trukket ut, og fikk måle pulsen mens de prøvde Toyotas nyeste hybridteknologi. Men turen ble kanskje ikke så rolig som de hadde trodd.

Tilbehør til Prius

Se det store utvalget av utstyr du kan velge til Prius

Utstyr og grader

Toyota Prius kommer i 3 utstyrsgrader; Active, Active Style og Executive.

Under finner du hvilket utstyr som kommer som standard på de forskjellige gradene.

x Standard           o Valgfritt           - Ikke relevant

Tekniske data

Seter: 5

Bagasjerom: 502 liter

Hengervekt: 725 kg

Dimensjoner:

Motor og girkasse:

1-8-hybrid-automatgir-e-cvt

1.8 Hybrid Automatgir (e-CVT)

Forbruk blandet kjøring 0,3 l/mil
CO2 blandet kjøring 70 g/km
NOx blandet kjøring 16,2 mg/km

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 11 900,-
Prisene gjelder fra 01.04.2018
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning). Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.