RAV4

Ren opplevelse

Hybrid 2WD fra 419 800,-* Hybrid AWD fra 451 600,-*

RAV4. Bytt perspektiv. Redefiner innovasjon.

I over 20 år har RAV4 vist hvordan en bil kan tilpasses en aktiv livsstil året rundt. Nå får du den med hybridteknologi og en rekke andre innovasjoner; fra sikkerheten med Toyota Safety Sense, til den smarte løsningen med panoramamonitor.

5 stjerner til RAV4 i Euro NCAP

Med Toyota Safety Sense sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern, filskiftvarsling, automatisk fjernlyskontroll og skiltgjenkjennelse - har den nyeste generasjonen av Toyota RAV4 fått fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest. Toyota RAV4 scoret jevnt høyt med 89% for beskyttelse av voksne, 82% for beskyttelse av barn, 66% for fotgjengere og 66% for sikkerhetssystemer.

 

I mer enn 20 år har RAV4 nå vært den originale, kompakte SUVen, en bil for opplevelser hvor som helst. Den nye RAV4 har et kraftfullt og moderne design som gir deg lyst til å kjøre, reise og oppleve enten du foretrekker byens lyshav eller søker mot fjellet og de vide viddene.

Se det du ikke kan se. Gjør det umulige.

For første gang kommer en Toyota utstyrt med panoramamonitor. Den setter sammen bilder fra fire kameraer til ett som gir deg 360 graders oversikt over området rundt din RAV4

Flere grunner til å utforske.

Når forholdene blir krevende og svingene mange, vil du glede deg over at IDDS-teknologien (Intergrated Dynamic Drive System) i nye RAV4 er utviklet videre og gir deg enda bedre støtte til å håndtere utfordrende situasjoner.

Enda mer stilig og innovativ.

Enda mer stilig, praktisk, innovativ og sikker. Du har mange muligheter til å gi din RAV4 ditt personlige preg med Toyota tilbehør. Du kan tilpasse den best mulig til din livsstil og dine behov. Se vårt rike sortiment av tilbehør til din RAV4.

Tekniske data

Seter: 5

Bagasjerom hybrid: 501 liter

Bagasjerom bensin: 547 liter

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 11 900,-
Priser gjelder fra 01.01.2019
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx iht. NEDC Correlated:. Auris Bensin: fra 0,54 l/mil, fra 128 g/km og fra 7,4 mg/km. Auris Hybrid: fra 0,40 l/mil, fra 90 g/km og fra 3,3 mg/km. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog