Bekymringsfritt bilhold med Toyota

Vi skaper trygghet og forutsigbarhet for våre kunder!

I en verden hvor bilhold kan være både utfordrende og bekymringsfullt, ønsker vi i Toyota å gi våre kunder en opplevelse av trygghet og forutsigbarhet. Vi forstår viktigheten av å skape en bekymringsfri opplevelse for deg som kunde. Derfor jobber vi hele tiden mot å sikre at du kan nyte bilen din uten å bekymre deg for uforutsette problemer eller uventede kostnader.

Kvalitet og pålitelighet

Når du velger Toyota, velger du kvalitet og pålitelighet. Våre biler er bygget for å vare, og hver eneste bil som forlater fabrikken vår, gjennomgår grundige kvalitetskontroller og tester. Vi er stolte av å levere robuste kjøretøy som du kan stole på, og som gir deg trygghet og ro i sinnet.

Det er viktig for oss å vise at vi forstår at det å gi deg ekstra trygghet gjennom garantier og trygghetspakker skaper færre bekymringer. Våre solide garantier dekker viktige komponenter og reparasjoner, slik at du kan føle deg trygg, selv om uforutsette hendelser skulle oppstå.

Toyota Relax - serviceaktivert garanti

Ved å utføre årlig Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted, utvider vi garantien på bilen din med ett år om gangen. Dette kan du gjøre helt frem til bilen din er 10 år, eller har kjørt 185 000 km. Vi kaller det Toyota Relax. Du trenger ikke ha benyttet deg av et av våre verksteder tidligere. Med Toyota Relax kan du senke skuldrene og nyte en bekymringsfri bilholdopplevelse.

La oss ta vare på din Toyota, mens du fokuserer på det som virkelig betyr noe for deg.

For å tilby det lille ekstra, har vi satt sammen skreddersydde pakker på serviceavtale som passer din bil. De dekker regelmessige servicekostnader, samtidig som det gir deg ekstra fordeler, som veihjelp og erstatningsbil ved behov.

Du finner våre dyktige teknikere og mekanikere ved autoriserte Toyota-verksteder over hele landet. Våre medarbeidere er dedikerte og gir deg den beste servicen og vedlikeholdet. Dette, kombinert med anbefalte serviceintervaller og bruk av kvalitetsdeler og -utstyr, kan du være sikker på at din bil blir tatt godt vare på.

Vi tar din sikkerhet på alvor

Når du velger Toyota, blir du en del av vår familie. Derfor er sikkerhet alltid i fokus hos oss. Vi er kjent for å være i forkant når det gjelder sikkerhetsteknologi, og dette er en annen viktig faktor som skaper trygghet for våre kunder. Med innovative funksjoner som kollisjonsvern, blindsonevarsler, adaptiv cruisekontroll og automatisk nødbrems, jobber vi aktivt for å redusere risikoen for ulykker og skape en tryggere kjøreopplevelse for alle. Ved å kombinere avanserte sikkerhetssystemer med pålitelige kjøretøy, er Toyota dedikert til å beskytte både fører og passasjerer.

Toyoya Eurocare

Toyota Eurocare er et omfattende veihjelpsprogram som gir deg ekstra trygghet og støtte uansett hvor du befinner deg i Europa. Med et omfattende nettverk av verksteder og 24/7 assistanse er Eurocare den beste følgesvennen du kan ha.

I dagens usikre verden er det viktig å velge en bilprodusent som gir deg trygghet og forutsigbarhet. Toyota har et sterkt fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet, og de streber etter å skape en bekymringsfri opplevelse for våre kunder. Med vårt omfattende garanti- og serviceprogram, regelmessig vedlikehold og veihjelpstjenester, kan du være sikker på at du er i gode hender hos oss. Uansett om du velger en bensin-, hybrid- eller elektrisk Toyota, kan du føle deg trygg på at du har valgt en bil som er bygget for å vare og som tar vare på dine transportbehov på en pålitelig og effektiv måte.

La oss ta vare på bilen din, slik at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.