Bli kjent med Christoffer Sannerud

Vår salgssjef næring

Navn
Christoffer Sannerud

Bosted
Siggerud, Nordre Follo

Bakgrunn
Christoffer kom til Toyotasystemet fra en stilling som Teamleder i Alarmservice AS (Verisure Franchise), og startet i stillingen som Salgssjef Næring 1. april 2022.

Christoffer - hva var årsaken til at du ønsket å jobbe i Toyota?

Spennende stilling som jeg følte kunne utfordre meg på en positiv måte. Toyota sine verdier stemmer også veldig godt med mine egne verdier, noe som jeg føler er viktig for meg for at jeg skal kunne gjøre en god jobb og være stolt av det jeg gjør.

Og hvordan har den første tiden din i Toyota vært?

Veldig morsom. Jeg har lært utrolig mye nytt, i tillegg til at jeg har fått mange gode medarbeidere. Hittil har tiden min i Toyota vært akkurat det jeg håpet at den skulle være. Utfordrende og morsom.

Hva ser du mest frem til, i forhold til å jobbe med næringssalg i Toyota?

Det å jobbe med store prosjekter som potensielt kan føre til store avtaler. Å jobbe tett med selgere for å bli bedre og finne måter vi kan bli mer effektive og øke kvaliteten på det vi gjør.

Hvorfor skal bedrifter velge varebil fra Toyota?

Toyota er et trygt varemerke, som leverer på kvalitet og driftssikkerhet. Vi er et ærlig merke som holder det vi lover, med garantier som få kan matche. Toyota er et selskap som setter kunden først og jobber intenst for å sørge for at vi har Norges mest fornøyde bilkunder. Om den ansattes bil skulle stoppe, har vi løsninger som får den ansatte på veien innen 60 minutter, fordi vi vet hvor dyrt det er for en bedrift å ha en ansatt som ikke får gjort noe arbeid.

Hvilken Toyotamodell er din personlige favoritt - og hvorfor?

Det er uavgjort mellom Proace og Toyota bZ4X. Som tidligere installatør setter jeg veldig pris på en bil med god plass til verktøy og materiale som samtidig er behagelig å kjøre. Det å ha muligheten til å både kjøre den som EV og Diesel gjør det veldig fleksibelt for de som jobber både lokalt og over større distrikter. På privaten synes jeg Toyota bZ4X er den perfekte bilen, da jeg får plass til barn, vogn og annen bagasje. Med de kostnadene som er nå på grunn av rentehevinger, dyr strøm og andre utgifter er det godt å kunne ha en ren elbil som har god rekkevidde som et alternativ til RAV4 hvor drivstoffkostnadene ville vært høyere. Med de funksjonene som er på bilen, fremkomstferdighetene, teknologien og hvor tøff den ser ut gjør den til min favoritt for privat bruk.

Kan du dele en liten funfact om deg selv?

Det er veldig mange som blir overrasket når jeg, som er 193cm høy og veier 100+ kg, forteller at jeg i min ungdom gikk på rideskole og har vunnet en konkurranse i dressurridning. Som kontrast kunne jeg alle Metallica-sangene på gitar da jeg var 14-15 år.

Vi takker Christoffer for intervjuet, og ønsker ham hjertelig velkommen til oss!