Stor overlevering til Viken Skog

Vi startet det nye året med et smell og overleverte hele 31 Hilux'er til Viken Skog SA i Hønefoss, 4. og 5. januar 2021!

Det ble en fantastisk start på året for oss i Toyota Asker og Bærum på Rud, og spesielt for næringsselger Are Christer Nilsen, som overleverte totalt 31 Hilux'er til Viken Skog SA. Vi er stolte og ydmyke over dette samarbeidet, og takker for tilliten dere har gitt oss fra start. Vi håper dere blir fornøyd med de nye bilene, og vi ser fram til å se de på veiene!

Til denne anledningen har vi laget en video av overleveringen. Opptaket ble gjort på en av de fineste vinterdagene, omringet av eventyrlig natur på veien til Hønefoss. Les mer om samarbeidet under videoen.

Video; Westli Creative og Sarah Hansen
Klipp og redigering; Westli Creative

Viken Skog 

Viken skog er et skogeiersamvirke eid av 9200 skogeiere på Østlandet. For dem handler det ikke bare om å omsette tømmer, men om å tenke helhet — fra planting til foredling av råvare. De gir skogeiere konkurransekraft og kunnskap, slik at de sammen skaper en langsiktig, bærekraftig og lønnsom næring. 

Selskapet har i overkant av 80 ansatte, hvorav ca. 35 av disse jobber ute i lokale distrikter. Her sørger for skogfaglig kompetanse og rådgivning til skogeieren. Dette kan være befaringer, miljøsjekker og anbefalinger på hvilke tiltak man skal gjøre i skogen, slutthogst og annet. For å komme seg ut til skogeierne, trenger de ansatte en verdig, driftssikker bil da man ofte skal inn på skogsbilveier og andre steder det kan være vanskelig å komme til.  

Vi valgte Toyota med tanke på driftssikkerhet, fremkommelighet og sikkerhet for de ansatte. Når vi valgte Toyota, hadde vi fokus på både TCO (Total Cost Ownership) og driftssikkerhet på bilene. Det har vist seg å fungere i de siste tre årene vi har hatt Toyota, og derfor valgte vi å fortsette med en trofast traver

Inge Myrlund
Personalsjef i Viken Skog

Hvordan det hele startet

Vi ble kjent med Viken Skog via Arval BNP, etter at vi hjalp dem med en forespørsel tidlig i 2020. Tilbakemeldingen utover våren fra Arval var at vi var raske, konsise og ærlige på våre tilbakemeldinger. Noe som var avgjørende da de valgte Toyota Asker og Bærum som samarbeidspartner i juni 2020.

Da vi endelig fikk bestillingen på bilene fra Viken Skog, valgte vi å ta alt av utstyrsmontering og foliering in-house hos oss i Toyota Asker og Bærum på Rud. Dette var en ny erfaring med så mange biler i omløp samtidig, men takket være gode medarbeidere løste alt seg og overleveringen gikk uten problemer.

Underveis i prosessen hadde vi tett dialog med Arval og alle involverte leverandører som Thore Holm AS som leverte aluminium rullelokk, Axess som var fantastisk hjelpsomme med transport, Printing som stod for dekoren, vår importør Toyota Norge AS, og alle våre ansatte I Toyota Asker og Bærum. Takket være den fantastiske innsatsen fra alle parter, fikk Viken Skog bilene sine levert til riktig tid.

Takk!

En stor takk til de som har vist tillit og et godt samarbeid gjennom hele prosessen;

- Viken Skog SA
- Næringsselger Are Christer Nilsen
- Samarbeidspartnere; Arval BNP, Thore Holm AS, Axess Logistics Group, Printing AS.
- Toyota Norge AS
- Alle medarbeidere i Toyota Asker og Bærum
- Patrik fra Westli Creative

Foto; Sarah Hansen

Publisert av 
Sarah Hansen
Markedskonsulent, Bauda AS

Januar 2021